INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Филип Станев: Татяна Дончева е медуза и отрова в политиката

Снимка: БТА

Този парламент свърши работа и направи актуализацията на бюджета, която е важна за държавата и гражданите. Важно е как ще се развият финансите на страната оттук нататък. Това заяви депутатът от „Има такъв народ“ Филип Станев пред БНТ по повод последния ден на работа на 46-о Народно събрание.


По думите му, в парламента лъснаха много истини, излязоха истинските лица на някои от политическите играчи. Станев определи 46-о Народно събрание и като детска градина, в която има непрекъснати скандали. Татяна Дончева, която е от дълги години в политиката, показа как не се прави политика, показа как се лъже, манипулира и се използват всички неприемливи за обществото неща, според Станев.

Татяна Дончева прилича на една медуза, която дори да се е разпаднала от своята отрова, пак лъже. Тя е отрова в българската политика, категоричен беше Станев.

Според него старите играчи и ГЕРБ направили така, че отново да няма правителство. Може ли да се държат някои от депутатите така с Ива Митева, недоумява Филип Станев, който даде за пример, че именно тя спряла депутатите да се изпотрепат в пленарна зала.

ИТН приема протегнатите ръце на морала и закона, а не приема мръсните ръце на лъжата, измамата и задкулисието. В следващия парламент е необходимо смирение, здрав разум, компромиси, които да направят нещата така, че да работят и държавата да има стабилно управление, посочи Филип Станев.

Във връзка с нов политически проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев, Станев настоя да се види какво ще стане и ако се появи нов проект със сигурност ще има пренареждане. Това пренареждане ще дойде от самосебе си, ако се появи нов играч, подчерта Станев.

Той изтъкна, че съдебната реформа ще бъде ключова за 47-о Народно събрание.

ИТН направи, така че да се видят техните експерти в настоящото Народно събрание. Нашите експерти влязоха в разбирателство с всички партии, а после.., възмутен е Филип Станев.

Той се надява в 47-о Народно събрание да има компромис, смирение, здрав разум и депутати да не си разменят лични нападки.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 15.09.2021 г. 08:37 ч.

Източник: Actualno

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x