INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Евровизия се отказа от обичайния формат на конкурса

Организаторите на Евровизия 2021 обявиха, че няма да могат да проведат състезанието в обичайния офлайн формат. В момента се разглеждат три сценария, окончателното решение ще бъде взето през следващите дни, съобщиха от пресслужбата на конкурса.

По-рано организаторите съобщиха, че се разработват сценарии за провеждане на състезанието през 2021 г., които включват както обичайния формат на музикалното състезание, така и организацията на представления на участващите държави в онлайн формата.

Някои от изпълнителите ще се представят на живо, но „социално дистанцирано“, съобщиха организаторите, без да уточняват дали ще има публика.

„Конкурсът за песен на Евровизия определено ще се проведе през май тази година, въпреки пандемията, но при тези обстоятелства, за съжаление, е невъзможно да проведем събитието така, както сме свикнали“, заяви изпълнителният надзор на Евровизия Мартин Остердал, цитиран от пресслужбата.

Най-голямата музикална надпревара в света ще се проведе на 18-и, 20-и и 22-ти май 2021 година.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 03.02.2021 г. 19:10 ч.

Редактирал: Георги Стоянов

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x