INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Дъщерята на Милен Цветков се прибра в България.

Тя пристигна заедно с майка си Дана Начева.

Дъщерята на Милен Цветков – Калина и майка й Дана Начева вече са в България. Те са пристигнали днес от Нидерландия със съдействието на правителството, за да могат да погребат убития в катастрофа журналист, пише „Стандарт“.

На летището 24-годишната Калина и бившата съпруга на Милен Цветков са били чакани от екип на Военномедицинска академия, който е взел материал за тестове за коронавирус от двете.

След излизане на резултатите от тестването, ако са отрицателни, майката и дъщерята ще могат да пристъпят към организиране на погребението на 53-годишния водещ.

Калина е най-близкият негов пълнолетен роднина и е отказала служебно погребение, защото настоява да се прости с баща си.

Тази сутрин председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски заяви, че е поел личен ангажимент за младата жена.

Инфотека припомня, че журналистът почина в тежка катастрофа навръх Великден. Автомобилът му, спрял на червен светофар в близост до столичен мол, бе ударен от джипа на 22-годишния Кристиан Николов. Младежът е бил дрогиран с 4 вида наркотици и е имал двама спътници.


Публикувано на 22.04.2020 г. 22:00 ч.

Източник: Блиц

Още по темата: