INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Движението на влаковете през гара Илиянци е възстановено

Движението на влаковете, които преминават през гара Илиянци се осъществява без затруднения. Поради възникналия инцидент с два товарни влака на частен железопътен превозвач беше отменен крайградският пътнически влак № 20270 от Лакатник за София. Пътниците за този влак са превозени със следващата композиция по това направление. По същата причина пътническият влак № 20111 от София за Враца замина с 24 минути закъснение от Централна гара София.

Движението на всички останали влакове в участъка не е засегнато и се осъществява нормално.

Предвид зимната обстановка и обилния снеговалеж в Западните области на страната движението на влаковете се осъществява без сериозни закъснения и към този момент няма участъци с прекъснато движение на влаковете, предизвикано от усложнената метеорологична обстановка.

От 08:45 ч. е прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Горна Оряховица и Янтра поради инцидент с ударен лек автомобил при неправомерно преминаване на прелез с редовно задействана прелезна сигнализация. До приключване на следствените действия и възстановяване на движението за пътниците от засегнатите влакове ще бъде осигурен превоз с автобуси по направлението между Горна Оряховица и Русе.

0 0 votes
Article Rating

Публикувано на 21.01.2022 г. 11:47 ч.

Още по темата:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x