INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

ДПС: Ние сме за диалог и нормалност в политиката

„Ние не сме спирали да призоваваме всички отговорни и институции, и партии да възстановим нормалността в политиката, а то, както и възстановяването на демокрацията, минават през диалога”. Това заяви Мустафа Карадайъ по време на консултациите при президента Румен Радев.

„Изборните резултати показват, че суверенът иска нещата да се случват на базата на диалог”, каза още той. И допълни: „Уважаваме волята на суверена и се съобразяваме с нея. Най-важното в това Народно събрание в момента може би е, че има основа за диалог. Ако продължава политиката на разделение и омраза, провалът е гарантиран”.

„Ние сме за диалог, за национални приоритети и за програма за ускорено икономическо развитие на страната. За нас винаги съставянето на кабинет е изглеждало по този начин – ясни приоритети, ясни програма и на следващ етап – персонален състав”, каза още Мустафа Карадайъ.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 23.07.2021 г. 15:50 ч.

Източник: NOVA

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x