INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Ден 152: Дори и в дъжда – протест под прозорците на властта

Въпреки студеното, дъждовно и мрачно време малобройна група протестиращи граждани отново са на площада под прозорците на властта, с неотменните искания за оставка на правителството и Главния Прокурор.

Движението в „Триъгълника на властта“ не беше спряно. С възгласи „Оставка“ групата протестиращи се отправи към сградата на Министерството на здравеопазването.

Майка от „Системата ни убива“ премина полицейския кордон и постави черното знаме на инициативата на сградата на Министерския съвет. Протестиращите блокираха някои от кръстовищата в София и спряха пред Съдебната палата и НДК. Пред сградата на ГЕРБ недоволните се опитаха да стигнат до централата на партията и да оставят черните знамена.

По-рано събота се проведе по-мащабен общонационален протест, отбелязващ 150 дни от началото на протестите срещу управляващите и замерваха сградата на Министерски съвет с изгнили тикви.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 07.12.2020 г. 20:21 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x