INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Дъщерята на Тодор Колев: Почти всичко в България го разочароваше

Актрисата Албена Колева ще е една от звездите в нов български сериал

„Моята роля е на една икономка, домакиня на една богаташка къща, в която живеят Вера и нейният съпруг Дерменджиев“, споделя актрисата. „Мисля, че съм от добрите“, коментира Колева най-новата си роля.

„Няма начин името да не тежи, защото баща ми е най-големият български артист“, каза тя за Тодор Колев. „За да пребориш такъв тип тежест, трябва да се доказваш всеки ден. Всеки един провал на мен ще ми коства много повече, отколкото на всеки нормален човек“, допълва тя.

„Почти всичко го разочароваше. Пропадането на цялата ни държавност, пропадането на изкуството, отношението на обществото към твореца“, каза още Колева. „Той беше голям артист, но съумяваше да успява да преминава борбено през целия живот. Има страшно много артисти, отдали живота си на тази професия. Не можем да продължаваме с това отношение“, каза актрисата.

„Сериозен е и проблемът с авторските права, които никога не се спазват в България. Голяма част от творците всъщност би трябвало само от това да живеят добре. Да имат достоен живот. Да не говорим за пенсиите“, каза още Албена Колева.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 21.02.2021 г. 21:58 ч.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x