INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Честит първи учебен ден

За пореден път на 15-ти септември имах честта и удоволствието лично да поздравя учениците, учителите и родителите по време на тържествата за старта на учебната година в СУ „Васил Левски“ в Девня и в училището в квартал „Повеляново“.

Скъпи ученици, уважаеми преподаватели и родители,

Този ден винаги е бил вълнуващ и съм сигурен, че и занапред ще е така! Първият учебен ден е празник, който очакваме с радост и надежда. Радост за това, че нашите деца поемат по нелекия път към знанието и надежда, че ще го извървят докрай и ще станат успешни и образовани млади хора, такива, каквито в днешно време всички искаме да бъдат.

Пожелавам на учителите да са здрави и все така търпеливи и упорити, за да поведат своите ученици по пътя на знанията. А Вие родители, бъдете първи помощници на децата си и най-добри партньори на техните преподаватели, защото без помощта Ви този дълъг и нелек път няма да бъде така добър.

Предвид обстановката, нека да си пожелаем една присъствена година, това е полезно за всички ни. Учебната 2020/2021 година ще е различна, но въпреки всичко съм сигурен, че благодарение на желанието на всички ни, без изключения – деца, родители, директори, учители, Община и партньори, ще постигнем нужните резултати. А те са свързани с това, на първо място, децата да имат знанието и да постигат занапред успехи. Ще се радвам през май да Ви видя така усмихнати, както на днешния ден – жизнерадостни и, разбира се, постигнали повече знания и умения, за да продължим напред!

На добър час! Бъдете живи и здрави!

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 15.09.2020 г. 14:04 ч.

Източник: Община Девня

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x