INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Борисов: Какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна

„Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния предизборен щаб на Румен Радев е пълна“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във видео, публикувано във фейсбук.

„Демонстрациите на ЦИК показаха, че в много секции ще трябват поне 2 машини. Колко общо ще са нужни? Има ли забавяне в обществената поръчка? Ще стигне ли времето? Кой гарантира за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да смятам, че се готви нова грандиозна подмяна. Продължаваме разговорите с младежи от ГЕРБ като част от подготовката ни за изборите“, допълни Борисов.

Вече нямам никакво доверие на това правителство и съм убеден, че те няма да проведат честни избори. От вас ИТ- специалисти искам да следите къде ще дойдат манипулациите. Някой ми каза сутринта, че машините ще се отчитат колко са преброили, но няма да броят в урните късчетата, които излизат, машината могат да я изкарат с всякаква технология да даде някакъв резултат. Според мен те се готвят да правят манипулация, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 01.06.2021 г. 18:18 ч.

Източник: trud.bg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x