INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Борисов: Целта на ГЕРБ е да е в управлението

Кадър: БНТ

Целта на ГЕРБ е да е в управлението. Това заяви Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ е в Пловдив, където се среща с кметове и коментира актуални политически теми.

С какво нашите опоненти доминират над нас, за да не се гордеем с това, което сме направили, попита риторично Борисов. Във всеки град сме направили промяната, допълни той.

Говорейки за почтеност – кои са партиите, които взимаха решенията с мнозинство в Народното събрание в последните няколко месеца? До какво доведе управлението на „партиите на промяната“ – блокираха мярката в подкрепа на туроператорите, вкарвайки лобистки текстове в актуализацията на закона. Изпуснаха цената на тока в полза на приближени до тях бизнесмени, скокът достига до 300%. Постигнаха наистина голяма промяна – всичко поскъпна със стотици проценти! Ние сме като войници, които седят на своя пост в готовност да защитават интереса на хората. Знаем как да спрем безобразията и хаоса, които владеят страната в момента. Ние искаме да продължим градежа на България!

Излиза, че ако не гласуваш за Румен Радев, не си почтен, или ако не си от Инициативния му комитет, не си от цвета на нацията, заяви Борисов.

Той коментира и новия политически проект на бившия служебен министър на икономиката Кирил Петков:

Ще започнели с детски градини – ми ние сме направили 140 само в София. Ако той може да направи както правим ние – за 1 милион, нека да направи. Ще се научат, трябва да бъдем и добронамерени, това не е най-страшното, каза Борисов.

Ще видят, че колкото по-нависоко, толкова повече духа вятър. И тогава ще влязат и в нашата ситуация – да вземат управленски решения, допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че Елен Герджиков е напуснал поста председател на Общинския съвет в София, защото не се е справял с отговорностите си.

Борисов не пожела да назове името на кандидатите, с които ГЕРБ ще участва на изборите за президент през ноември.

4 1 vote
Article Rating

Публикувано на 22.09.2021 г. 14:07 ч.

Източник: БНТ

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x