INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Антон Кутев: Пламен Орешарски не е съветник на Стефан Янев

Абсолютно невярно е твърдението, че Пламен Орешарски е съветник на премиера Стефан Янев. Това каза говорителят на служебното правителство Антон Кутев по време на брифинг в МРРБ във връзка с обвиненията на ГЕРБ към него.

Той посочи, че не е слушал цялата пресконференция на ГЕРБ, в която обвиниха БСП, че е една от партиите, които управляват в момента и че служебното правителство възпроизвежда правителството на Орешарски.

„Първо чух, че съм член на правителството. Проблемът е, че не само не съм, а че и заплатата не ми е като на член на правителството, което за мен е проблем. Второ чух, че Пламен Орешарски е съветник на премиера, което е абсолютно невярно. Казали сме го достатъчно ясно. Имаше там още няколко неща, които бяха откровени лъжи. Тези хора като говорят, не знаят ли какви са фактите или лъжат“, каза Антон Кутев. Той попита как се наричат хора, които лъжат.

Антон Кутев добави още, че смята, че бившият зам.-председател на ДАНС говори повече, отколкото трябва за един офицер.

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 01.06.2021 г. 16:25 ч.

Източник: Агенция Фокус

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x