INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

44 късометражни филми участват в Международния фестивал „Карантината“

Шестото издание на Международния кинофестивал “Карантината” ще се проведе от 4 до 8 август на плажа до едноименното рибарско селище в кв. ”Аспарухово”. В пет поредни вечери зрителите ще видят 44 късометражни филма от 22 държави в жанровете игрален, документален, анимация, експериментално кино.

В условията на Covid-19 организаторите са взели всички необходими мерки за безопасното провеждане на събитията. Всички столове ще бъдат разположени на необходимата дистанция един от друг, ще бъдат осигурени дезинфектанти на ключови места във фестивалната зона, ще се избягват струпвания на големи групи от хора.

Прожекциите са със свободен достъп. Осигурен е безплатен транспорт за публика и гости – всеки ден към „Карантината“ ще тръгва бус, съответно в 18,30 ч. и в 20.00 ч, пред школа „Дедал” (сградата на Стоматологията). Към центъра на града транспортът от Аспарухово ще бъде в 22.00  и в 23.30 часа.

Програмата на фестивала тук: http://thequarantine.org/bg/programa/

0 0 vote
Article Rating

Публикувано на 31.07.2020 г. 17:11 ч.

Редактор: Златин Михайлов

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x