INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

44-годишен мъж пострада при опит да гаси пожар в цех за мебели във Варна

Три са регистрираните пожари с преки материални щети през изминалите две денонощия, съобщават от варненската полиция за Moreto.net.

На 25 април, около 03:05 часа, е постъпил сигнал за пожар в цех за мебели, намиращ се на ул. «Тодор Влайков». Причина за инцидента се изяснява. Унищожени са електромотор и гумен маркуч. При опит да гаси пожара, е пострадал 44-годишен мъж, който е вдишал дим, няма опасност за живота.

Около 12:00 часа, е постъпил сигнал за пожар в барака, намираща се в имот в ж.к. «Виница». Няма пострадали хора. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожена е цялата барака.

На 25.04. т.г. е постъпил сигнал за пожар, горял в ПВЦ контейнер, намиращ се в гр. Провадия. Няма пострадали хора. Унищожен е контейнер за боклук.

24 са регистрираните пожари без преки материални щети – в иглолистни и в широколистни гори – низови пожари (до с. Блъсково, близо до Телевизионната кула и до с. Каменар), в сухи треви и храсти, в отпадъци и в контейнери за отпадъци, в лек автомобил, в комини и забравен включен котлон.

Осем са регистрираните случаи на оказана техническа помощ.


Публикувано на 28.04.2020 г. 06:56 ч.

Източник:moreto

Още по темата: