INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

12 отбора ще мерят знания в състезанието „Какво? Къде? Кога?“

25-то издание на Националното състезание между клубовете на знаещите в България „Какво? Къде? Кога?“ ще се проведе на 2-ри юли 2022 г. (събота) от 16:00 ч. в Юнашкия салон, съобщиха от дирекция „Образование и младежки дейности“ при Община Варна. Участие ще вземат 12 отбора /по 4 състезатели/ от София, Русе, Силистра, Добрич, Бургас и Варна.

Състезанието ще протече в съответствие с официалните правила на Националната асоциация на клубовете на знаещите в България. Победителите в инициативата ще получат сертификат за участие и много предметни награди. Проявата създава условия за повишаване на коефициента на интелигентност на младите хора, допринася за пълноценното осмисляне на свободното време и формира умения за селективно търсене на информация. Събитието се организира и провежда от Националната асоциация на клубовете на знаещите в България с финансовата подкрепа на Община Варна.

0 0 votes
Article Rating

Публикувано на 30.06.2022 г. 11:02 ч.

Още по темата:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x