INFOTEKA.BG – Новините, които трябва да знаеш

Всичко най-важно подбрано за теб – политика, икономика, образование, култура, здраве, технологии и много други от Бяла, Долни Чифлик, Варна

Задържаните за смъртта на Милен Цветков вече са четирима

Задържаните за смъртта на журналиста Милен Цветков вече са четирима. Арестувана е приятелката на шофьора, причинил инцидента, Кристиан Николов, която също е била в автомобила, но след катастрофата е напуснала местопроизшествието заедно със сина на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги Иванов. Последният също е бил в колата и вече е задържан, съобщава БНТ.

Задържана последно е Симона Цветкова, на 21 години, возила се на задната седалка на джипа, управляван от Кристиан. Тя е издирена и арестувана късно снощи, тъй като е отказала да съдейства.

От нея и Георги Иванов се очаква да кажат къде са били преди шофьорът да се качи на автомобила и дали са знаели, че той е бил под въздействието на наркотици, както показа проведеният на място тест веднага след инцидента.

Като собственик на автомобила, майката на шофьора също е задържана. Предполага се, че тя е предоставила колата на сина си, който е бил под въздействието на наркотици.

Започва пълна проверка и на фирмите, в които майката на 22-годишния Кристиан има участие, тъй като се установи, че джипът е собственост на една от тях.


Публикувано на 21.04.2020 г. 12:55 ч.

Източник: webcafe

Още по темата: